KFUM-Spejderne i Hvidovre

KFUM-Spejderne Hvidovre Gruppe

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Velkommen til vores hjemmeside

Spejdernes Lejr 2012 - dag 5

Email Udskriv PDF

Bævernes sidste dag på lejren. Formiddagen gik med pakning, oprydning, sige farvel til alle nye lejrvenner og lidt hygge. Klokken 12:30 fulgtes vi med smutterne fra Strandmark (De tidligere omtalte grønne pigespejdere) til bussen, toget og Hvidovre. Vi var på stationen kl. 18:45 og der fik vi 5 km mærke for den flotte tur rundt i lejren og vi sagde farvel og på gensyn d. 15. august kl. 16:30 til bævermøde, inden vi alle tog trætte hjem i bad. Tak for en dejlig lejr.

Spejderne var på aktiviteten Madtropperne, hvor der skulle laves mad hele dagen. De startede med at lave smørrebrød til frokost, hvor de bl.a. skulle lave kulmulefiletter i friture (over bål - wow).

 

Spejdernes Lejr 2012 - dag 4

Email Udskriv PDF

Denne og næste dagbogsfortællinger er lidt forsinkede, forklaring følger i teksten.

For bæverne gik lejrens 4. dag med aktiviteten Forsøgsstation, hvor de nåede at prøve 3 opgaver. Genbrug (byg noget nyt af noget gammelt), centrifugalkraft (sving en spand vand rundt, se hvad der sker) og byg en drage (den ville ikke flyve, den nok ikke var helt præcist udført.

Spejdernes dag gik med jobber opgaver rundt omkring på lejren, dirigering af busser, pakning af toiletrengøringsvogne, fjerne affald, køre træflis m.m.

Vi havde et uheld med en spejder der ikke fik nok at drikke på en opgave og endte med solstik og kraftig dehydrering. Hun var på lejrhospitalet og fik vand og hvile. Vi havde heldigvis mulighed for, sammen med vores lejrnaboer (De Grønne Pigespejdere Strandmarksgruppen) at afsætte en leder alene til hende, de næste par døgn. Derfor er dagbøgerne lidt forsinket.

 

Senest opdateret: Torsdag, 26. Juli 2012 15:26
 

Spejdernes Lejr 2012 - Dag 2

Email Udskriv PDF

Kære dagbog.

idag vækkede baloo og akela os kl 7... vi har helt smadret, men det stoppede os ikke for at stå op og spise. efter morgenmaden, stod det på med besnøringer og spisebord, sammen med avedøre spejderne. det brugte spejderne hele formidagen mens, bæverne var ude og gå 5 kilometer for at se den store lejer.

eftermiddagen: brugte vi på at lave brusebad, da kl blev 17, skulle vi lave mad. efter vi havde spist,  skulle vi gå til lejer startning, da vi kom der hen kunne man bare se alle de andre spejdere, vi blev filmet og kom i tvét, nu sidder vi ved bålet og hygger.

Hilsen Naja

Senest opdateret: Søndag, 22. Juli 2012 22:39
 

Spejdernes Lejr 2012 - dag 3

Email Udskriv PDF

På lejrens tredje dag fik vi flot solskin, men det blæste fortsat lystigt.

Formiddagen blev for bævernes vedkommende brugt på rundbold Hvalsø stil, hvilket betød rundbold med toiletruller og stegepander i stedet for bold og boldtræ. Spejderne brugte tiden på at møde nye og gamle venner samt forberedelse til eftermiddagen.

Om eftermiddagen var bæverne til LEGO Build the change, hvor de skulle bygge deres forslag til hvad en by skal indeholde. Spejderne var til Flash Mob i Holstebro, hvor de skulle lave forskellige "flashes" rundt omkring i byen.

Aftenen gik med med bålhygge sammen med pigerne fra Strandmarksgruppen.

 

Spejdernes Lejr 2012 - Dag 1

Email Udskriv PDF

Efter en rolig togtur og en lige så rolig bustur, ankom vi til lejren i Holstebro. Resten af dagen gik med lejropbygning, vi slog telte op, gravede bålplads, byggede køkkenbord og gravede et spildevandshul, dog  skulle vi første hente rafter, tov og andet materiel på hovedtorvet og mad på underlejrtorvet.

Madplanen lød på sandwiches, men det var ikke godt nok til os, så vi lavede en lækker karryret med ris, ærter, kyllingebryst og røget medister.

Uhhmm den var godt. Men så skulle der jo også lige vaskes op. Der gik ikke mange minutter så var den også væk.

Alle var trætte efter dagens strabasser så det blev ikke nogen midnats forstilling.

 


Side 2 ud af 6

Del på Facebook

Del på Facebook

Mødetider

Bæverflok (5-8 år)
Onsdag kl. 16:30-18:00

Ulveflok (8-11 år)
Onsdag kl. 16:30-18:00

Troppen (11-18 år)
Onsdag kl. 18:30-20:30

Eriksminde
Kirkegade 14
Hvidovre