KFUM-Spejderne i Hvidovre

KFUM-Spejderne Hvidovre Gruppe

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Velkommen til vores hjemmeside

Bæverprogram forår 2011

Email Udskriv PDF

Så har vi fået programmet klargjort til udsending og det vil blive udleveret til spejdermødet. Programmet kan også downloades her.

Vi ses til mødet.

Senest opdateret: Tirsdag, 29. marts 2011 10:11
 

Nye funktioner på vores hjemmeside

Email Udskriv PDF

Så har vi åbnet for to nye funktioner på vores hjemmeside. En kontaktmulighed til vores ledere og et fotogalleri.

I fotogalleriet er allerede billeder fra Venskabslejr 2008 i Finland, Efterårstur 2008 i København og Tur til middelalderlandsbyen i Brøndby 2009. Der kommer flere billeder til senere.

 

Dag1 (Ankomst til lejren)

Email Udskriv PDF

kære dagbog.

jeg fik ikke skrevet de første par dage. der var ikke tid, for vi havde alt for travlt.. men her kommer et resume af det vi lavede den første dag:

i det første lange stykke tid lavede vi ikke andet end at rejse.. og rejse.. og REJSE! først med tog, så med et andet tog, og til sidst med bus. men endelig efter mange timer undervejs ankom vi til lejren. der fandt vi vores eget lejr-område, og så begyndte arbejdet!

vi startede med at slæbe rafter.. mange rafter!

derefter satte vi vores telt op, og lavede bålsted.

så var det aftensmads tid, hvor vi fik en pølseret som blev alt for vandet, da vi havde for travlt til at tilberede den ordentligt..

og ja kære dagbog, man kan roligt sige at vi havde travlt! for vi kom alt for sent igang med maden, og det endte med at vi nærmest måtte sluge den, da vi skulle nå til lejrbål, ca. 20 minutter efter maden var færdig. STRES!

men vi nåede det lige med nød og næppe. og lejrbålet var fantastisk. god musik, seje klip på storskærmene, geniale skørheder på scenen, og ikke mindst to flotte bål.

efter bålet blev der lige tid til lidt hygge i teltet, men vi faldt hurtigt i søvn, for det havde været en meget lang, og meget hård dag.

vi skrives :-)

Knus Helena

 

Ps: Jeg kom jo som sædvanligt til skade.. vrikkede om på foden... AV! (typisk ikke?)

 

 

Program for bæverflokken efterår 2010

Email Udskriv PDF

Så har vi programmet for bæverflokken i efteråret 2010 klar.

Vi skal igennem nogle aktivitetsmærker, som vi kan sy på uniformen eller tørklædet og vi skal på 2 ture, den ene er en endags tur med hjemmebyggede drager, den anden er en weekendtur med 1 overnatning. Weekendturen er ikke helt fastlagt endnu, men det bliver noget med bævere, måske til Arresø, mere om det senere.

Programmet udleveres til mødet og kan downloades som PDF fil herfra

 

Senest opdateret: Onsdag, 20. oktober 2010 19:41
 

SEE 20:10

Email Udskriv PDF

Så er korpslejren i Skive, SEE 20:10 godt i gang. Der var åbningslejrbål i går aftes og i dag er det første mega aktivitet. Lejrpladsen skal etableres færdig i dag, med indgangsportal og spisebord. Turen med toget hertil, gik rigtig godt.

 


Side 5 ud af 6

Del på Facebook

Del på Facebook

Mødetider

Bæverflok (5-8 år)
Onsdag kl. 16:30-18:00

Ulveflok (8-11 år)
Onsdag kl. 16:30-18:00

Troppen (11-18 år)
Onsdag kl. 18:30-20:30

Eriksminde
Kirkegade 14
Hvidovre